firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2009.12.03. 19:53 zécsiTi

a lányok

nehezen kezdek ehhez a részhez, mert túl sokat mesélhetnék a múltbéli tündérekről/démonokról és persze megbántani senkit nem szeretnék...ezért konkrét célzások, mende-mondák, történetek nem hangzanak most el.

nagyon fontos az ember életében a társ, a nő, a barátnő a barát-barátnő majd a feleség, esetleg szerető és még sorolhatnám, akár fokozhatnám a fontossági sorrendjét, vagy pontosan az életemben/életünkben betöltött státuszát.

egy bizonyos, nélkülük élni nem lehet és nem is szabad, mert ugye mért vonjuk meg mi önző férfiak magunktól azt amit igazán szeretünk és amire szükségünk van, ahhoz, hogy teljes életet élhessünk.

az ember keres és talál, (vagy megtalálják, ez is egy jó verzió) ez így van az élet bármely területén, és visszagondolva az elmúlt akár csak 10évemre úgy gondolom roppant hasznosan töltöttem el e téren.

persze még nem állapodtam meg, nincs családom, se gyerekem sőt még kutyám se, pedig egy kutya de jó lenne?

érdekes a férfi-női viszony és érdekes milyen nehéz az együttélés, az alkalmazkodás, a közös hang, és egy kapcsolatban a két fél részéről a motiváció arra, hogy működjön a harmónia nem 2 napig nem 2évig és tovább.

szoktam gondolkodni a régi "lányaimon", de persze semmi újra nem jöttem rá, és nem tudtam levonni a konzekvenciát, ...de ugyan már mért is kellene levonni:) volt ahogy volt.

de mindig fú a szél felénk valamit, ami lehet megtelepedig a vállunk peremén.

 

"Sokféle szeretet van. Apai, anyai, testvéri, baráti, felebaráti. Családszeretet, gyerekszeretet... Ezek mind erős kötések. Főleg az anyai szeretet. De intenzitásában semmi sem fogható ahhoz, ahogy egy férfi és egy – ha összetartoznak – szeretni tudják egymást!"

 

 

 

 

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr201572043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benyomano 2009.12.07. 16:15:49

Kedves Zoltán!

Közkívánatra legyen szíves közzé tenni egy ifjúkori zsengéjét:
A PETÁRDA c. örökérvényű alkotást. Előre is köszönik: A lelkes olvasók

benyomano 2009.12.07. 16:20:35

Kedves Zoltán!

Közkívánatra legyen szíves közzé tenni egy ifjúkori zsengéjét:
A PETÁRDA c. örökérvényű alkotást.

Előre is köszönik: A Lelkes Olvasók
süti beállítások módosítása