firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2010.10.18. 20:18 zécsiTi

évszakok és a nyugati szél

megint itt tartunk, itt, hogy megszépültek a fák és a természet készül a pihenésre.

mostanság nem túl sok minden történik vagy foglalkoztatna komolyabban, kifacsartam magam a nyáron és most én is megkezdem a medve effektust...hasam megnőtt, az oldalamon méretes úszógimik jelentek meg, igen én is felkészültem a zord télre...készen állok, raktárkészletem feltöltve.

Na de ezen a vasárnapon a nap is eltűnt, pedig az elmúlt hetek égbolt látványa nem ezt produkálta.

rotyog a pörkölt, közben egrit iszom, így kora délután.

aztán még is vannak dolgok, amik foglalkoztatnak a lelkem mélyén, ott túr benn, jönne kifelé, de persze nem tud kitörni, nem engedem.

lassan átgázolunk a télbe, és a lehullott sárga majd bebarnult levelek is visszakerülnek a föld belsejébe és a kopárság ura lép a színre.

további intézkedéseket nem rendelek el, így várni kell még a világ különleges változására, hogy mindenki elégedettebb legyen.

most csak koncentráljunk a mára, na és esetleg a holnapra. majd a tavaszi szellő úgy is felborzolja a penge élen táncoló idegrendszerünket vagy a kedélyeket és egy lépéssel közelebb kerülünk a tökélyhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr312381928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása