firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2018.09.19. 14:00 zécsiTi

úton

találni valakit magad mellé nagyon nem könnyű feladat és amikor megtalálod, sokáig bizonytalan maradsz és folyamatos kérdéseket teszel fel önmagadnak.

hinned kell benne, hogy elég jó leszel neki, hinned kell abban is, hogy Ő is elég jó lesz neked.

tele vagy kétellyel, hogy vajon mit gondol rólad, hogy lát téged és vajon mit is vár el tőled. ezeket a kérdéseket magadnak is felteszed vele szemben.

aztán lassan kitágul a közös világ, elkezditek megismerni egymást és szép lassan közelebb enged.

viszont rohanni nem szabad, mert nem biztos, hogy a két tempó az első perctől kezdve azonos és így a közösen előttetek álló út sem egyszerre lesz bejárva, onnantól pedig külön utakon jártok.

a külön töltött időt az emlékek tartják össze, azok az emlékek amiket együtt éltetek már át, és ebből lehet meríteni a jövőre nézve.

apró lépésekkel mentek előre, de már egymás kezét fogva, ami biztató jel, hogy azonos az utatok.

majd minél több nappal és éjszaka van a hátatok mögött, egyre több minden tartja össze ezt a köteléket és szép lassan az elején megért bizonytalanságot felváltja egy jóleső meleg érzés, amiről tudod, hogy jó helyen vagy.

a bizonytalanságot felváltja a bizalom is és a megélt  közös kis emlékeket pedig egy jövőkép, amiben talán mind a ketten hinni akartok.

amikor elértétek ezt a pontot, már nem akartok visszafordulni, mert fontossá váltatok egymás számára. és az, hogy fontos vagy a másik számára az nehezen pótolható érzést ad.

ez az érzés lassan átalakul ragaszkodássá, amikor már hiányzik is és vágyakozás lesz úrra rajtad, hogy minél több időt tölts vele.

ekkor már biztos vagy a dolgodban, tudod, hogy tényleg olyan valakire találtál, akire szükséged van és akit régóta kerestél.

innentől kezdve más nem marad, csak, hogy vigyázz rá és mindig mindenben Te akarj neki lenni a legjobb, mert ha ezt érzi és tudja, akkor többet Ő sem fog akarni mást rajtad kívül.

majd ez a kölcsönös érzés adja meg a közös utat végül, amit szeretnétek minden nehézség ellenére is együtt teljesíteni, mert talán ez lenne a szerepe nőnek és a férfinak az élete során.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5814249273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása