firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2018.08.08. 12:55 zécsiTi

ketten

Azon a bizonyos hajnalon a fiú a lány mellett ébredt, bár ez a lehetőség ritkán adatott meg nekik, de ez egy különös alkalom volt.. L továbbra is mélyen aludt. Egész testét verejték borította, miközben a lágy takaró hanyagul pihent a fiatal testén. Csak a korai napsugarak szűrődtek be a hosszan lelógó mélyzöld függönyön keresztül. Nem ért a lányhoz - félt, hogy felébreszti és óvta, féltette mindentől, mert az élete volt.

Halkan kimászott az ágyból és a fürdő felé vette az irányt, egy pohár csapvizet engedett magának és a tükörben lévő férfival nézett farkasszemet, elég hosszan tartott ez a kis közjáték. Halkan motyogott neki valamit, de nem kapott rá választ.

Visszatért a szobába, ahol közben a lány már kifelé nézett a hatalmas dupla ablakon, a haja szőke volt és hosszú, ragyogott a fényben. Mezítelenül állt és mikor a fiú belépett nem fordult felé. Megállt és nézte egy percig, gyönyörködött benne, nem siette el a pillanatot. Szerette a formás alakját, a tartását és minden apró részletét.

A következő pillanatban odalépett hozzá, de L továbbra sem mozdult, sőt csukott szemmel állt és nem szólt egy szót sem.

- Jó reggelt Szerelmem!

Súgta a fülébe a fiú, de nem jött válasz, a következő pillanatban megfordult és még mindig csukott szemmel állt, kezével a fiú arcát kereste és amikor kitapintotta a száját, óvatosan és olyan gyengéden ahogy csak lehet, megcsókolta a fiút. A lány ízé mélyen hatolt be a fiú testébe, egy pillanatra arra gondolt, hogy ez a perc a mindenség kezdete és egyben a végzete, akkor ott többre nem vágyott.

Átölelte a lányt, majd felemelte és óvatosan az ágyra engedte, a meztelen test látványa teljesen elbódította, az orrát a lány barna bőrébe nyomta és mélyet szippantott. Kacaj hallatszott és végre a lány is megszólalt.

- Szia Szerelmem!

A kis kaján mosoly a lány arcán, a ragyogó szemek és a kócos haj teljesen elvarázsolta a fiút. Majd beletúrt a hajába és hangosabban nevetett és ismételgette csak tovább.

- Szia Szerelmem, szia szerelmem, szia szerelmem, mint egy kislány, aki épp a legboldogabb időszakát éli és csak a jelen pillanat számít. A jelen pillanat, csak az számított és, hogy ott vannak egymásnak...

 Sokáig feküdtek még az ágyban, az a nap csak róluk szólt és a következő órákat szeretkezéssel töltötték, volt hogy csak összebújtak és hallgatták egymás rezdüléseit némán.

 Esteledett, mikor újra megébredtek.

- Mennem kell

Mondta L és megsimogatta a fiú álmos arcát, miközben kimászott a takaró alól. Szép lassan felvette a fehérneműjét, majd a szoknyát és végül ott állt talpig felöltözve, készen az indulásra, a szíve maradni akart, de a teste csak a parancsra várt.

 - Menj!

Jött a válasz jóval később, a lány az ágyszélére ült, megfogta a fiú kezét és megcsókolta. Még egy percet nézték egymást, de ekkor a korábbi mérhetetlen boldogságot felváltotta valami ismeretlen űr és üresség. Majd az ajtó becsukódott, ami egy kis huzatot hozott és a függöny meglibbent a hold fényében. A fiú aznap nem kelt ki az ágyból...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1314168965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki aki... 2018.08.08. 21:17:12

...százszor újraolvasná.

zécsiTi 2018.08.09. 09:15:17

Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai!
süti beállítások módosítása