firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2009.12.26. 13:35 zécsiTi

régivágású én na meg a karácsony

végre ideért az ünnep és a cukor már a fán, az illat a lakás minden zegzugában, ó de vártam  már...

de lassan mire a posztomat is megírom, véget is ér a kiskarácsony nagykarácsony, álleluja!

na szóval ott kezdődött minden, hogy állok a tömegben valamelyik bevásárló vacak közepén, boltról boltra botorkálva érzem a nyomást, már feszít, hogy mért is kell ez nekem.

és amikor az élelmiszer része következik a de csudás bevásárlásnak már írtózom az egésztől, mivel akkora a választék mindenből, hogy lelkesedésem romokban hever, esélyem nincs a választás majd a döntés lehetőségének helyes megítélésére, így fejet lehajtva vonulok el.

leszögezve-ez nekem nem megy, andalgok és rájövök, nem hiába a 80-as évek kor szülöttje lennék és oly korban éltem én amikor az üzletekben szerencsére mindenből kettő jobb esetben három azonos termék létezett és akkor egyszerű volt még a döntés.

bementél levetted és vitted, pikk pakk működött a folyamat, most pedig órákat nézegetsz és nem látod a végét.

megint karácsony van, újra ünnepelünk, bár én inkább csak eszem és dagadok, mivel a bejgli még le sem ért és már kezemben a piskótatekercs és falok, majd a szemem jár körbe mivel folytsam le ezt mind és azon tűnödöm, hogy tényleg ész nélkül fogyasztok/fogyasztunk?!

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr961624009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása