firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2010.06.10. 00:28 zécsiTi

closed

na tessék kérem, ne tessék izgulni-előkerültem.

nem mintha elvesztem volna, de még is csak nyár van és ilyenkor zajlanak az események.

zajlanak: csuda zöldek lettek a fák, a legyek is megjelentek, a szúnyogok is végre csípnek már éjszakánként, a lányok is levetkőztek, na és én is többet mosolygok. ez a nyár hatása...
3 hónap, ennyi ideig tart ez a jótékony áldás, tessék élvezni.

átgondolva a nyári terveket, hát nem szőttem nagy álmokat, de minek is, inkább sok apróból formálok egy nagy kerek egészet. tudod ez olyan mint amikor veszel egy 2kg-os házi veknit, na tudod,  olyan tojásdad alakú(t)

az úgy igazán egyben van.

aztán teljesen mindegy is, hogy alakul, nem a végső elszámolás számít majd, hanem a közben megélt apróbb dolgok értéke, mert ugye azok lesznek, vagyis állandóan vannak, csak mindig más intenzitással.

de lassan üt az óra és éjfél, és hiába van végül nyár, a nap nekem is csak 24 órából áll, és most az jön mikor elhasználok ebből egészen pontosan 7órát, aztán beosztom a következő 24 órára - spórolok, soha nem lehet tudni:)

mondanám, hogy most ismét eltűnök (egész nyárra is talán), de nem írom ki az oldalra, hogy nyári szünet miatt zárva-zárva táblám meg hát sincs.

meg hova is mennék, jó itthon nekem... még is csak itt a helyem, hogy támasszam azokat a hülye falakat és részt vegyek a napi zuhatagban, ami folyamatosan felülről ömlik lefelé- ömlik ránk.

de hisz nyár van, így gyorsan meg is száradunk és már is tovább élvezhetjük az életet.

ma estére viszlát, hamarosan jelentek, akarom mondani beszámolok, persze sok egyéb mással, vagyis különleges meglepetéssel nem szolgálhatok továbbra sem, csak tartom a formám.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr192070476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása