firkálmányok

minden napra egy firka

Friss topikok

  • zécsiTi: Köszönöm Valaki aki annyiszor olvassa, amennyiszer csak jól esik.. és nagyon jól estek szavai! (2018.08.09. 09:15) ketten
  • Ł....: Olvasnám még... (2017.07.28. 18:19) Démonharc
  • benyomano: Travis Bickle: Egyszer majd jön egy nagy eső, és elmossa az összes szemetet az utcákról. (2010.12.09. 16:22) záróra
  • zécsiTi: @benyomano: ez műhelytitok kérlek, műhelytitok... (2010.09.01. 13:29) день рождения
  • benyomano: Nem kapcsolódik egészen a témához, de szeretném megosztani az olvasókkal egy kortárs költő versét.... (2009.12.19. 17:01) csokoládé

2010.02.14. 18:38 zécsiTi

bolyongás

elkezdődött valami megmagyarázhatatlan változás bennem, mintha naponta születnék újra de persze ehhez az kell, hogy naponta meg is haljak.

az érzéseimnek sokszor nem vagyok az ura vagyis rosszul fejeztem ki, nem ismerem csak pontosan őket és ezért cikázok az elvetemült gondoltaim között, ahogy egyre jobban magamra húzom a takaróm, szinte már a fejem búbja is eltűnik.

de persze tudom, hogy ez mit sem számít már...

mivel újra felkelek és hétfő van és minden kezdődik előröl.

sokszor gondolom unalmas az élet, de persze mindig rácáfol ez a nagybetűs, de minek? nekem aztán ne bizonygasson semmit. független vagyok tőle vagy csak szeretnék.

na de ezen nem lehet görcsölni, továbbá az foglalkoztat mostanság, hogy mi is lesz 5év múlva...

5év...rettentő távoli és hosszú idő, de aztán egy pillanat csak és itt lesz és utána meg megint a következő 5év borzolja majd az idegeimet, ha hagyom.

és végül tényleg majd elmúlik az élet és a végén nem születek újra mindennap, de hát minek is, hogy tényleg unalmas legyen? :)

nem, ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak, meghagyom másoknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://firkalmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr221758014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása